Workshop: 'Voeding leeft!' door Petra Essink

Tickets bestellen: Workshop: 'Voeding leeft!' door Petra Essink

Workshop: 'Voeding leeft!'

€ 12,50
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

Workshop: 'Voeding leeft!' door Petra Essink

Wat is gezonde voeding? De Zwolse Petra Essink heeft hier een heldere kijk op: dat is voeding die een gezonde ontwikkeling heeft doorgemaakt. Oftewel:  voedingsplanten en dieren die dwars door alle mogelijke weersomstandigheden hebben kunnen wortelen in of rondlopen op échte grond, boordevol wormen en micro-organismen. Laat je in de workshop ‘Voeding Leeft!’ door Petra meenemen op een reis door de landbouwgeschiedenis, de wondere wereld van bladvorming én kijk of je zelf het verschil kunt proeven tussen voeding dat haastig moest groeien en voeding vol leven.   

Petra Essink (1967) studeerde Humane voeding aan de Landbouw Universiteit Wageningen. Ze werkte o.a. als docent biologie en was ruim tien jaar werkzaam als journalist. Samen met Paul Doesburg schreef ze het boek Barstensvol Leven, een pleidooi voor vitale voeding (2016). Het boek is intussen herdrukt (2020) en vertaald in het Duits (2021). Petra werkt parttime op een biologische zorgboerderij en verkoopt als marktkoopvrouw biologische groenten van de Warmoezerij, een Zwolse bio-tuinderij. 

Woe 3 nov | Workshop ‘Voeding leeft!’| 10.00 - 12.00u | €12,50

Klik hier voor tickets. 

* Voor dit programma heeft u een coronatoegangsbewijs nodig, via de app of op papier

Voor meer informatie, zie: petraessink.nl