Lezen in de zomer

Tickets bestellen: Lezen in de zomer

Gratis deelname

€ 0,00
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

Lezen in de zomer

Je herkent het vast: in de zomervakantie wil je eindelijk weer eens een boek lezen. Maar dan wordt het lastig: want wat zou je eens gaan lezen? Kom op 7 juli naar de Kloosterpoort en laat je inspireren! Programmamaker Henk geeft je leestips, van filosofische kost tot gewoon een lekker leesboek, van poëzie tot een boek dat je stilzet bij je spiritualiteit. Neem het boek mee en kom op 31 augustus terug om na te praten: wat heb je gelezen en wat vond je ervan, wat deed het je?

Deelname is gratis, je betaalt alleen ter plekke voor het boek dat je kiest. Geef je op door een gratis ticket te bestellen.

Tussendoor kun je lekker rustig lezen in de stiltetuin van het klooster op enkele woensdagmiddagen. Een oase in de stad!

 

do 7 jul & wo 31 aug | 20.00u | Kloosterpoort | kosten: kostprijs van het boek