Kloosterhof

Kloosterhof

Het dominicanenkloosterklooster in Zwolle is op zoek naar medebewoners, in het klooster en op afstand.
Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met annekegrunder@dominicanenzwolle.nl of jozefessing@kloosterzwolle.nl 

 

De Kloosterhof bestaat uit de leden van de communiteit van de broeders, andere bewoners van het klooster en een aantal betrokkenen die in de buurt wonen. Samen dragen wij zorg voor de toekomst van het klooster als een bewoond huis waar religieus leven vormt krijgt. De leden van de Kloosterhof gaan als gemeenschap een gezamenlijke religieuze weg. Daarin delen wij in de dominicaanse zending.

 

Waar wij voor staan begint niet bij onszelf. Wij worden gedragen door wat wij zelf uitdragen. Dat heeft alles te maken met het besef dat wij gezonden worden om in het voetspoor van Jezus van Nazareth het goede nieuws van Gods liefde te verkondigen.

 

Dat doen we op heel verschillende manieren. Wat we delen is dat we in ons leven en werken heil, perspectief en oriëntatie van Godswege dichter bij mensen willen brengen, in ons leven van alledag, gevoed door de traditie van Schrift en geloof.