Vanuit het bestuur - nov. 2020

Eerder berichten wij al dat onze taak als interimbestuur er nog niet op zit per 1 oktober 2020. We zijn wel weer een stap verder in alle ontwikkelingen. In de vorige Kloosterbrief lieten wij u weten dat we er hard mee bezig waren en nu kunnen we melden dat het is gelukt om de notitie, de Dominicaanse ruimte in Zwolle, af te ronden. Inmiddels is onder andere over deze notitie een verkennende bijeenkomst geweest tussen de Orde, HMO en onze Stichting. In dat gesprek is gekeken naar hoe de zaken verlopen zijn sinds 15 juli jl (overdracht technisch beheer van SDZ naar HMO) en hoe de komende maanden verder gewerkt gaat worden aan alle plannen.

Wij willen ons als bestuur inzetten om de samenwerking met alle geledingen, ook in deze lastige coronatijd goed te borgen. Jammer genoeg is er op dit moment weinig mogelijk als het gaat om ontmoetingen en bijeenkomsten.
Wij blijven proberen om u goed te informeren en horen het graag als u vragen aan ons heeft . Ons adres is bestuur@kloosterzwolle.nl of bel met voorzitter Gert-Jan Walgemoed, 06-50612743