3-10 Parochiebijeenkomst mét lunch

Thema: Over onze kerk van morgen...

De toekomst van onze Dominicanenkerk is een actueel onderwerp. Sommigen maken zich zorgen, anderen spreken over kansen en weer anderen focussen op het vertrouwen dat de Kerk, net zoals God, er is en blijven zal.

Bestuur en medewerkers van het kloosterteam nodigen iedereen uit om op zondag 3 oktober aan te schuiven bij een parochiebijeenkomst. Na de viering drinken we eerst koffie en daarna verzamelen we rond 11.30 weer in de kerk.

Namens het bestuur zullen voorzitter Gert-Jan Walgemoed  en penningmeester Huub Tuin een toelichting geven op de praktische uitwerking van de verkoop van kerk en klooster. Ook zullen de belangrijkste lijnen die door het kapittel van september j.l. door de dominicanen zijn uitgezet t.a.v. ons rectoraat en klooster, worden toegelicht.

Vervolgens zal Corinne van Nistelrooij belangrijke elementen van ons kerk-zijn toelichten. Daarna vragen we u met elkaar in gesprek te gaan over die elementen. Wat betekent onze kerk voor u? Wat maakt voor u onze kerk van waarde?  Wat smaakt naar meer en moet zeker behouden blijven?

We vragen ieder om iets lekkers (zoet en/of hartig) mee te nemen voor de lunch, dat zetten we bij elkaar en zullen we gezamenlijk delen tijdens de bijeenkomst. Wij zorgen voor iets te drinken.

We hopen op een grote opkomst om samen na te denken over de kerk van morgen!

Zo 3 okt | 11.30 - 13.30 uur 

Aanmelden (gratis) via deze link

Namens bestuur en medewerkers

Corinne van Nistelrooij