Nieuws vanuit de parochie

Max 150 mensen in de kerk

Het wordt steeds drukker in de vieringen. We zijn blij met uw belangstelling maar er kunnen nog steeds maximaal 150 mensen in de viering aanwezig zijn. Er zijn  (op 1,5 m afstand van elkaar) 125 plaatsen in de kerk, en 25 in het koorgedeelte.

Ivm de coronamaatregelen kunnen de collectanten dus max. 150  binnen laten. Dus wilt u van een plekje verzekerd zijn kom dan op tijd. Voor de viering hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

Zaterdagavond-vieringen weer van start

Op 4 sept starten we weer met de vieringen op zaterdagavond. De viering op zaterdag is niet in het koorgedeelte maar in de kerk. Aanvang 18.30 uur

Nieuwe dirigent voor het Aquinokoor

Op zondag 29 augustus zal de nieuwe dirigent van het Aquinokoor (Mark Walter) voor het eerst het koor dirigeren. We heten hem van harte welkom!

Startweekend op 4 en 5 september

In het weekend van 4 en 5 september starten we het nieuwe werkjaar. Na de viering op zondag verplaatsen we ons naar de buitentuin.

  • Daar kunnen we koffiedrinken en zullen werkgroepen die nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken zich presenteren.
  • Ook is er gelegenheid om afscheid te nemen van Trieneke Wubs

Om 12.00 uur wordt de nieuwe werkplek voor medewerkers van kerk en klooster ingezegend en zal de nieuwe naam voor het Wasdom bekend gemaakt worden. Daarna kunt u een kijkje nemen in het gebouw.