Popup Choir: Everywhere

Tickets bestellen: Popup Choir: Everywhere

Popup Choir: Everywhere

€ 12,50
-0+

€0.00

Totaal:  €0.00

Betaal

Bij de betaling zal alleen je email adres bij de bestelling worden opgeslagen op ons systeem. Dit is vooral voor de aflevering van je tickets bedoeld en bij een onverhoopte annulering van het programma.

De betaalprovider zal uiteraard de betaling afhandelen en de benodigde gegevens op moeten slaan voor deze betaling.
Wanneer je ook aanvinkt je interesse op te willen slaan, zullen we (eventueel) op de hoogte stellen van soortgelijke programma's.

Popup Choir: Everywhere

Wat in 2017 begon als een klein groepje mensen dat samen laagdrempelig liedjes zong, is gegroeid tot het bekendste inloopkoor van Nederland. Duizenden mensen zongen al mee, met een uitverkocht Paradiso als hoogtepunt.

Popup Choir is dé plek voor iedereen om lekker te zingen. Elke keerstaat er een fantastisch popnummer in de spotlight en leer je dit driestemmig zingen. Zo ben je als publiek ook meteen performer. Ervaring niet nodig. Succes gegarandeerd. Zing jezelf blij.

In deze eerste editie in het Dominicanenklooster: Everywhere van Fleetwood Mac, een popparel uit de 80's. Driestemmig met jou, in het prachtig galmende Dominicanenklooster. Naast Everywhere smeren we de kelen ook met een aantal andere krakers uit het Fleetwood Mac-oeuvre.

Maarten Bos (31, dirigent) en Tijmen de Koning (32, gitarist) zijn de drijvende kracht achter het meest toegankelijke zang-event van Nederland.  

 

zo 23 okt | 15.00-17.00 uur | Dominicanenklooster (ingang Assendorperdijk) | tickets € 12,50